Sirola-opiston entiset opiskelijat risteilyllä

Yrjö Sirolan Säätiö osallistuu Vasemmistoristeilylle 14.-15.1.2023. Risteilyn yhteydessä järjestetään entisten sirolalaisten vapaamuotoinen tapaaminen. Sirola-opiston entisten opiskelijoiden tapaaminen risteilyllä La 14.1. klo 20.00 tapaaminen entisten Sirola-opiston opiskelijoiden kesken, kokoustila Helsinki (kokouskansi 5). Su 15.1. klo 10-14 esitetään videomateriaalia Sirola-opiston ajoilta, kokoustila Helsinki (kokouskansi 5).

Read Full Article

Hae apurahaa tai avustusta syksyn haussa

Hae avustusta elokuun aikana, hakuaika päättyy 31.8.2022. Säätiö pyrkii apurahoja ja avustuksia jakamalla edistämään kansalaisten yhteiskunnallisen tietämyksen lisäämistä. Tämän tarkoituksen edistämiseksi säätiö jakaa apurahoja ja avustuksia, joiden kohteina ovat työväenliikkeen toimintaa tukeva koulutus ja työväen historian tutkimus sekä perinteiden tallennus ja vaaliminen. Säätiön hallitus tekee päätökset avustuksista ja apurahoista joulukuun kokouksessa.

Read Full Article

Hae avustusta kevään haussa

Hae avustusta tammikuun aikana, hakuaika päättyy 31.1.2022. Säätiö pyrkii apurahoja ja avustuksia jakamalla edistämään kansalaisten yhteiskunnallisen tietämyksen lisäämistä. Tämän tarkoituksen edistämiseksi säätiö jakaa apurahoja ja avustuksia, joiden kohteina ovat työväenliikkeen toimintaa tukeva koulutus ja työväen historian tutkimus sekä perinteiden tallennus ja vaaliminen. Säätiön hallitus tekee päätökset avustuksista ja apurahoista huhtikuun kokouksessa.

Read Full Article

Hae apurahaa tai avustusta syksyn haussa

Hae avustusta elokuun aikana, hakuaika päättyy 31.8.2021. Säätiö pyrkii apurahoja ja avustuksia jakamalla edistämään kansalaisten yhteiskunnallisen tietämyksen lisäämistä. Tämän tarkoituksen edistämiseksi säätiö jakaa apurahoja ja avustuksia, joiden kohteina ovat työväenliikkeen toimintaa tukeva koulutus ja työväen historian tutkimus sekä perinteiden tallennus ja vaaliminen. Säätiön hallitus tekee päätökset avustuksista ja apurahoista joulukuun kokouksessa.

Read Full Article

Hae avustusta tai apurahaa kevään haussa

Hae avustusta tammikuun aikana, hakuaika päättyy 31.1.2021. Säätiö pyrkii apurahoja ja avustuksia jakamalla edistämään kansalaisten yhteiskunnallisen tietämyksen lisäämistä. Tämän tarkoituksen edistämiseksi säätiö jakaa apurahoja ja avustuksia, joiden kohteina ovat työväenliikkeen toimintaa tukeva koulutus ja työväen historian tutkimus sekä perinteiden tallennus ja vaaliminen. Säätiön hallitus tekee päätökset avustuksista ja apurahoista huhtikuun kokouksessa.

Read Full Article

Toimisto joululomalla

Toimistomme henkilökunta on lomalla 23.12.2020 – 3.1.2021. Adressitilauksia postitamme vielä 22.12. asti. Pyydämme tekemään joulunajan adressitilaukset mahdollisimman pian, jotta saamme adressit postitettua ennen loma-aikaa. Huomioithan, että säätiön toimisto on toistaiseksi avoinna vain sopimuksen mukaan. Adressitilauksia otetaan vastaan sähköisesti (verkkokaupan kautta tai sähköpostilla) tai puhelimitse. Postitamme adresseja viikoittain, poikkeusajoista (esim. lomat) tiedotamme erikseen.

Read Full Article

Apurahat ja avustukset haettavissa 31.8. asti

Seuraava avustusten ja apurahojen hakuaika päättyy 31.8.2020. Säätiö pyrkii apurahoja ja avustuksia jakamalla edistämään kansalaisten yhteiskunnallisen tietämyksen lisäämistä. Tämän tarkoituksen edistämiseksi säätiö jakaa apurahoja ja avustuksia, joiden kohteina ovat työväenliikkeen toimintaa tukeva koulutus ja työväen historian tutkimus sekä perinteiden tallennus ja vaaliminen. Säätiön hallitus tekee päätökset avustuksista ja apurahoista joulukuun kokouksessa.

Read Full Article