Toveripäivät

Toveripäivät ja Sirola-opiston juhla

Yrjö Sirolan Säätiö kutsuu Sirola-opiston entiset opiskelijat ja työntekijät Vanajanlinnaan viettämään Toveripäiviä ja Sirola-opiston juhlaa 9.-10.9.2022. Sirola-opisto toimi Vanajanlinnassa vuodesta 1946 aina vuoteen 1994 asti.

Ohjelma

Perjantaina keskustellaan demokratian tilasta globaalista näkökulmasta ja lauantaina vasemmistolaisen työväenliikkeen tulevaisuudesta. Päivien aikana on tarkoitus koota talteen tarinoita ja muistoja opiston ajoilta.

Päivien aikana on tarkoitus käydä keskustelua kiinnostavista teemoista sekä kokoontua vapaamuotoisemmin viettämään aikaa yhdessä.

Perjantai-iltana musiikista vastaavat Reino Bäckström ja Jonna Pirttijoki.

Tapahtuman koko ohjelma ja aikataulu tarkentuu kevään aikana. Katso ohjelmaluonnos.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Osallistumismaksut  

1) majoitus 2hh + ruokailut

150 euroa sisältäen majoituksen kahden hengen huoneessa sekä ruokailut molempina päivinä 

2) majoitus 1hh + ruokailut

220 euroa sisältäen majoituksen yhden hengen huoneessa sekä ruokailut molempina päivinä. Yhden hengen huoneita on rajoitetusti, emmekä voi taata sellaista kaikille.

3) ruokailut

90 euroa molempien päivien ruokailut ilman majoitusta (2 lounasta, 1 päivällinen)

4) vain perjantain ruokailut

65 euroa vain perjantain ruokailut (1 lounas ja päivällinen)

5) vain lounas

25 euroa vain lounas perjantaina tai lauantaina

Peruutusehdot

Mahdolliset peruutukset ja muutokset tehtävä viimeistään 15.8.2022. Peruutus tai muutos on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@sirolansaatio.fi

Myöhemmin kuin 15.8.2022, mutta viimeistään 4 vuorokautta ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50% hinnasta. 

Myöhemmin kuin 4 vuorokautta ennen tapahtumaa tehdystä peruutuksesta, on järjestäjällä oikeus pidättää koko osallistumismaksu. llman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun.